Money money money, internet internet internet

Χρήματα από το διαδίκτυο


Διάβασες πολλά, είδες περισσότερα, δεν έβγαλες όμως άκρη ούτε χρήματα από το διαδίκτυο ... 

Όλοι θέλουμε χρήματα! Όλοι τα θέλουμε εύκολα, και δεν μας αρέσει να παίρνουμε και οικονομικό ρίσκο ...
Δεν είναι εύκολο όμως τίποτα στο διαδίκτυο και κανένας δεν θα σου δώσει λεφτά ενώ εσύ θα πίνεις τον καφέ σου ..

α) Διάλεξε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και θες να ασχοληθείς μαζί του και να δουλέψεις χωρίς να σε κουράζει.
 
β) Χρησιμοποίησε τις γνώσεις σου και κάνε παρουσιάσεις προϊόντων ή υπηρεσιών ή γράψε άρθρα δίνοντας συμβουλές ή κάνοντας προτάσεις όσο πιο επαγγελματικά μπορείς. Αυτό βοηθάει και στην κατάταξη του site σου στις μηχανές αναζήτησης.

γ) Κάνε εγγραφή στην Linkwise και διάλεξε την εταιρεία ή τις εταιρείες που  ικανοποιούν τα δικά σου standard και ξεκίνα να βγάζεις χρήματα!

Εδώ προτείνεται η Linkwise διότι
  • Υπάρχει δική μας προσωπική γνώμη η οποία είναι θετικότατη
  • Η Linkwise είναι το πρώτο και μεγαλύτερο Affiliate Network στην Ελλάδα και το καταφέρνει αυτό με τέσσερις συντελεστές οι οποίοι κάνουν την διαφορά:
  1. Τεχνολογία  Αξιόπιστη τεχνολογία, φιλικό panel διαχείρισης και απόλυτη ευελιξία
  2. Affiliate προγράμματα Τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα και παγκοσμίως, αξεπέραστη ποικιλία από όλους τους κλάδους (mobile, games,travel κτλ)
  3. Εξυπηρέτηση  Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση προς όλους τους affiliates αλλά και τους διαφημιζόμενους, εξειδίκευση στο αντικείμενο αλλά και γλωσσάρια, οδηγοί και υποστήριξη των affiliates
  4. Πληρωμές  Έγκαιρες πληρωμές με ξεκάθαρο και διάφανο σύστημα, αλλά και επιλογή τρόπου πληρωμής και ελάχιστου ποσού καταβολής από τον ίδιο τον affiliate
  Ανακάλυψε την Linkwise  και ξεκίνα να βγάζεις χρήματα αμέσως! Ακόμα και αν δεν έχεις site ή blog, μπορείς να αρχίσεις με το Facebook!